Leírás
PAPRIKA
Capsicum annuum
A paprikát nem kell bemutatni senkinek. Azt azonban kevesebben tudják, hogy a nyers paprikában több mint hétszer annyi C vitamin van, mint a citromban. S a legtöbb C vitamin az õrölt piros paprikában van.
Felhasznált részei : termés, mag
Hatóanyagai : lycopin, quercetin
Hatásai : a szakirodalom azerint a lycopene csökkenti a rákbetegség lehetõségét. quercetin: erõs gyulladást gátló, baktérium ellenes hatású, segít a májnak
Vérkeringést serkentõ: A paprika ritkítja a vért, valamint serkenti a vérkeringést. Ezáltal megelőzi, illetve gyógyítja a szív és koszorúér betegséget.
A kálium, és egyes B vitaminok hatására a paprika csökkenti a koleszterint a vérben.
Antioxidans: Mindhárom vitamin együtt van ahhoz, hogy erős támaszt nyújtsanak egymásnak a testben az oxigén szabadgyökök ellen.
A flakon tartalma : 60 db „ 1” méretű keményzselatin kapszula, kapszulánként 300 mg beltartalommal. A termék szavatossága minimum 1 év, tárolása hűtést
nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk.
Javasolt fogyasztása :
emeltszintű fogyasztása naponta 3 x 2 kapszula,
normál színtű fogyasztása, naponta 2 x 2 kapszula,
szintentartó adagolás napi 1 x 1-2 kapszula.
A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.